© 2019 Festivalul Internațional de Film "Serile Filmului Gay"

RANI

INDIA, 2018

MARTI, 16 APRILIE, ORA 17:00

DELIRIO

DETALII

Regia: Swapnil Nitin Khadtale
Cu: Manisha, Kaustubh Hemant Jadhav, Ashish Shirke
Gen: dramă
Durata: 21 min 3 sec

Limba: hindi, cu subtitrare în română și engleză

SYNOPSIS

Acest scurtmetraj prezintă viața femeilor transgender din India. Rani, o femeie transgender, își câștigă existența cerșind pe stradă sau la întruniri sociale. Cum lucrează într-o echipă, toți banii sunt distribuiți între membrele grupului. Banii puțini nu îi ajung pentru nevoile sale și ale fiului ei, un băiat pe care l-a adoptat de pe stradă și pe care l-a tratat ca pe fiul său.

 

Cu banii pe care i-a câștigat, Rani a încercat să-i ofere cea mai bună educație, înscriindu-l la o școală în limba engleză. Deși se chinuie să plătească la timp chiria, educația fiului ei rămâne prioritatea, așa că cere ajutor de la comunitatea din care face parte. Planul ei eșuează și este forțată să părăsească comunitatea când i se cere să renunțe la copil, iar ea refuză.

 

Ea face un mare pas încercând o aventură de-o noapte cu niște străini, dar, fiind transgender, este abuzată fizic și lăsată singură pe străzi. Aceste împrejurări nu au făcut-o mai slabă. Încă este puternică și pregătită de orice provocare îi va scoate în cale viața.

Copied!